/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Lamborghini Aventador S a Tesla Model X ellen – videó

Vajon megvédi-e a szívómotoros autók becsületét az olasz szupersportkocsi az SUV-k elektromos királyával szemben? Vagyis nézzük, mire megy a Lamborghini Aventador S a Tesla Model X ellen állóhelyzeti- és repülőrajttal egyaránt.

Lehet, hogy a terepjárók világában nincs ellenfele, de a klasszikus sportautók között biztoasn akad, amely gond nélkül megeszi reggelire a Tesla Model X legerősebb, P100D variánsát. A kérdés az, hogy a Lamborghini Aventador S vajon ilyen-e?

A számok ismeretében nem annyira egyértelmű a helyzet, ugyanis míg a Tesla 782 lóerejét 2,5 tonna mozgatásához kell felemésztenie nagyjából 900 Nm azonnal ébredő nyomaték kíséretében, addig a Lamborghini 6.5 literes V12-es szívómotorjában ébredő 740 lóerő és 690 Nm 1576 kilogrammra jut. Papírforma szerint mindkét autó 2,9 másodperc alatt képes százra gyorsulni, ám a tesztben ennél többre lesz szükség, ugyanis 400 méteren kell bizonyítani álló helyzetből, amit két repülőrajtos (egy 50-es és egy 30 mérföld/órás) sprintelés is követ. Mennyire lesz szoros, és kinek áll végül a zászló? Kiderül a carwow videójából.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/