/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Lamborghini Huracán küzd a Corvette ZR1 ellen – videó

2018. július 28. 17:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Hiába erősebb és nyomatékosabb, csak hátul hajt, ráadásul nehezebb is a Chevrolet Corvette 765 lóerős ZR1-es modellje a Lamborghini 610 paripás, összkerekes Huracán példányánál. De vajon melyik győz a kifutópálya végén?

Több mint 150 lóerővel erősebb a Chevrolet Corvette ZR1-es modellje a Lamborghini Huracán kupéjánál köszönhetően 6.2 literes kompresszoros V8-as motorjának, mégis kétszer annyiba kerül az olasz sportkocsi, mint amerikai riválisa.

Míg előbbi 755 lóerejét egy nyolcfokozatú automata továbbítja a hátsó kerekek felé, utóbbi meghajtásáról egy 5.2 literes V10-es gondoskodik 610 paripával egy hétsebességes duplakuplungos váltón keresztül mind a négy keréken. De vajon melyik a jobb sprinter?

Hogy kiderüljön az igazság, a DragTimes összehozott egy párbajt álló- és repülőrajttal egyaránt, az eredmény pedig nem az elsőre gondoltak szerint alakult.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/