/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Lamborghinivel versenyzett egy floridai rendőr – videó

Nem épp javította a rendőrségről kialakult felemás képet egy floridai autópályarendőr, amikor egy Lamborghini Aventadorral vívott gyorsulási versenyt az egyik forgalmas közúton. Az ügyet egyelőre vizsgálják, de nem sikerült megtalálni a bűnöst.

Mindenki hibázhat, ezt azonban fokozottan érdemes elkerülnie a közszereplőknek és a rend őreinek, ugyanis az ő hibáikra sokkal többen figyelnek, mint egy átlagember megbotlására.

Itt van például egy floridai eset, ahol egy autópályarendőr tartott instant gyorsulási versenyt egy Lamborghini Aventadorral egy egyelőre ismeretlen szakaszon. A felvételt egy másik Lamborghiniben kamerázó utas rögzítette, aki később fel is tette azt az internetre. Jól látható, hogy a szolgálati autó a sportkocsi mellé ér, majd egyszerre gyorsítani kezdenek – később látható, hogy az olasz gép jócskán lehagyta üldözőjét.

A Dodge Charger cirkálót vezető biztosúr kiléte egyelőre ismeretlen, de vizsgálatot indítottak ellene kötelezettségszegés és gyorshajtás miatt. Vajon csak egyszeri botlás vagy rendszeres visszaélés lehet az ügy mögött?

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/