/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (2) |
| Több

Leállósávon előzött, megkapta, ami jár érte – videó

2014. november 08. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Vannak országok, ahol nem lehet megtenni azt, amit kis hazánkban. Hiába van dugó az autópályán, a leállósáv bizony nem a felszabadult menetelésre szolgál, ahogy erre rájött az a 3-as BMW sofőr is, akit a tett elkövetése után egyből kiintett a rendőr Kanadában.

Nem sok idegesítőbb látvány van annál, mint amikor hosszú percek óta ülünk egy forgalmi fennakadás kellős közepén, majd egy önmagáról többet gondoló autós társunk a szabályokat kikerülve ügyeskedi be magát elénk. Bár ezt a világ egyik pontján sem nézik jó szemmel, kézzel fogható büntetés híján sok országban egyre pimaszabbak az ilyen sofőrök. Ám Kanadában épp pechje volt az egyik trükközőnek.

A forgatókönyv egyszerű. A BMW-s megpróbált szabálytalanul előnyhöz jutni az autókkal teli pályán, ám egy rendőr épp látta az esetet, így másodpercekkel később ügyeskedőnknek valóban arra kellett használnia a leállósávot, amire való, majd következhetett a kínos magyarázkodás.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Athos
2014-11-08 - 09:05

ugyan ezt kellene idehaza is csinálni, de ha a rendőrség megteszi, abból megint botrány van, hogy, hogy merészelik

bazso
2014-11-09 - 04:01

Mindez Torontoban van es a DVP-n megy eszakra a BMW-s, ahol is a busz savot hasznalja es nem a leallosavot. Ettol fuggetlenul, nagyon helyesen kiszedi a rendor!!!!!


*/