/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (3) |
| Több

Ledarálja a IV-es Golfot a busz – videó

2014. december 27. 16:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Nem mindenhol telik boldogan a karácsonyi időszak. Chilében például egy feldühített helyi busz sofőrje tolta el útjából a barikádként beállított VW Golfot. Pedig előzőleg ő koccant neki – épp ezért próbálták feltartani – csakhogy az erőszak erőszakot szült.

Valószínűleg épp a munkáját veszítette el cselekedetével az a chilei buszsofőr, aki az alábbi mobiltelefonnal rögzített videó főszereplője.

A történet ott kezdődik, hogy egy egyetemista pár barátjával haladt előtte egy IV-es Golfban, aminek a vezető véletlen nekikoccant, ám ahelyett, hogy megállt volna, továbbhajtott.

Ezt észlelték a diákok, akik azonnal a busz nyomába eredtek, majd leelőzték és megálltak előtte, hogy feltartsák, amíg kijönnek a rendőrök. Ezt viszont egy komoly szóváltás követte, melynek eredménye az lett, hogy az egyik egyetemista (talán az autó tulajdonosa) annyira feldühödött, hogy betörte a busz ablakát, mire a sofőr rálépett a gázra és lazán félrerakta a négykerekű akadályt.

Arról sajnos nincs hír, ki milyen büntetést kapott az incidens után.


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Lajos
2014-12-27 - 17:32

Megérdemelte a mocskos randalirozo egyetemista. Terroristaként viselkedett, még ráadásul a busz utasaival is….a 3 nyighajt kellett volna ledarálni, nem a kocsijukat

Gáboros
2014-12-28 - 16:31

Láttam már IV-es Golfot, ez nagyon nem az…

K.B.
2014-12-28 - 23:39

Akkor ezennel megnyitjuk a “milyen autó látható a videón?” című kvízünket.
Pedig ez egy 1998 és 2002 között gyártott Comfortline (alapfelszereltségű) kiadás. A videó legvégén látszik is a típusfelirat a bal hátsó lámpa mellett 🙂


*/