/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Legyőzi-e a Renault Twizy a Mercedes-AMG GT R-t? – videó

Nyilvánvaló, hogy egy negyedmérföldes gyorsulási versenyen semmi esélye nem lenne a franciák 17 lóerős elektromos négykerekűjének az 585 lovas német sportkupé ellen, de mi történik, ha a Mercedesnek tolatva kell teljesítenie a távot?

Nemhogy az autók között, de még az elektromos járművek körében is elég lassúnak számít a Renault 17 lóerős elektromos járgánya. A kétüléses Twizy ugyan nem váltotta meg a világot, mégis sokan választották mindennapi közlekedési eszközüknek.

A környezetbarát francia miniautó 80 km/órás (50 mérföldes) végsebessége aligha mérhető össze a Mercedes-Benz jelenleg egyik legdurvább négykerekűjének számító AMG GT R-ével, amely képes elérni a 320 km/órát is, köszönhetően 585 lóerős 4.0 literes duplaturbós motorjának.

De vajon mi történik, ha a 400 métert az egyenlőség jegyében a Mercedesnek tolatva kell megtennie, ahogy csúcssebessége csupán 38 mérföld/óra (61 km/óra)? El tudja-e kapni a konstans lassú, de nagyobb tempóra képes Twizy? A Top Gear kiderítette:

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/