/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Lenyűgözően néz ki és gyönyörűen szól az új Lancia 037 – videó

2021. augusztus 30. 17:30   |   Autoblog
címkék:  

A Kimera Automobili felélesztette a legendás Lancia 037 modellt, a lenyűgöző restomod májusban állt a nyilvánosság elé. Az EVO37-et most lencsevégre is kapták, így élvezhetjük a kocsi látványát és kivételesen gyönyörű hangját. Az 505 lóerős gépcsodából összesen 37 darabot fognak gyártani, a kiszállítások már elindultak.

Az NM2255 Car HD Videos YouTube csatornának köszönhetjük ezt a 8 perces videót, amely megörökítette az egyiket a 37 darab EVO37 modellből. Az ezüstszínűre fényezett példány szívdöglesztően néz ki, teljes mértékben felidézi az eredeti 037-est, emellett a hangja is remek. Az építők szerencsére megtartották az eredeti 2,1 literes dupla feltöltős négyhengeres motort, de természetesen jelentősen módosították és korszerűsítették. Az eredmény 505 lóerő és 550 Nm nyomaték lett, amely az egykori B-csoportos raliautók teljesítményét is meghaladja. Az aggregát ráadásul egy kézi váltón keresztül szabadítja rá az erejét a hátsó kerekekre.

A kocsi egyéb kulcsfontosságú alkatrészeit is a félezer lóerős teljesítményhez méretezték. Az Öhlins szállította a felfüggesztés elemeit, a karbon-kerámia fékrendszer pedig a Brembo polcairól származik. Egyébként a komplett karosszéria szénszálas műanyag, itt-ott nyers formában is feltűnik, az utastérben is. A világítótestek természetesen diódásak.

Ennyi szépségnek és mérnöki zsenialitásnak természetesen megkérik az árát, az EVO37 ára 480 ezer eurótól indul.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/