/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Letarolta a zöldön elinduló rendőrt a kamionos – videó

2019. február 16. 16:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A következő felvétel láttán nehéz elhinni, hogy semmi baja nem esett annak a rendőrnek, aki Ford szolgálati terepjárójával egy kereszteződésben szenvedett balesetet, miután egy, a havas úton megállni nem tudó kamion oldalról tisztes tempóval elkapta.

Csúnya balesetet rögzített egy autó fedélzeti kamerája, miután egy kereszteződésben zöldre váltó lámpánál elindul egy Ford Explorerrel közlekedő járőr, ám a következő pillanatban egy balról érkező kamion tarolja le.

Csak a szerencsén múlt, hogy senkinek nem esett baja, ugyanis nem teljesen derékszögben találta el a terepjárót a monstrum, így némiképp lecsúszott róla. A rendőr mindenesetre beragadt a roncsba, a forgalmat pedig két és fél órára szüneteltetni kellett a főúton a wisconsini Ashwaubenonban.

A baleset egyszerűen abból következett, hogy a nyerges vontatmány sofőrje túl gyorsan közlekedett, így már nem tudott megállni a piroson, a járőr viszont nem tekintett körbe, csak elindult a jelzésre. „Ez egy tökéletes emlékeztető arra, hogy az útviszonyoknak megfelelően válasszuk meg tempónkat, így időben meg tudunk állni vagy elkerülni egy hasonló esetet.”  – áll a város közlekedésbiztonsági felügyeletének Facebook oldalán közleményében, két képpel mellékelve a roncsról.

Az Explorer egyébként szépen vette az ütést. A kamion vezetőjét az útviszonyoknak nem megfelelő haladásért és piroson áthajtásért fogják megbüntetni – szerencséjére nem súlyos testi sértésért vagy még rosszabbért…

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/