/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Lewis Hamilton a Zöld Pokol szörnyének nyomába eredt – videó

2016. június 18. 16:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Érkezőben a Mercedes-AMG GT sportautójának harmadik, egyben legdurvább kiadása, az R kiegészítőnévvel ellátott erőgép. Ennek apropóján készített a német márka az F1-es sztárral egy rövid ízelítő filmet a Jurassic Park hatáselemeivel.

Lewis Hamilton a Zöld Pokol gyomrában ered egy ritka állatfaj nyomába. Nem, ez nem egy b kategóriás film, hanem a Mercedes új reklámja az AMG GT R sportkocsiról, melyet hamarosan bemutat a cég.

 

A versenyző és mindenre elszánt csapata a dzsungel közepén akadnak a bestia nyomára, ahol egy kanyarív rázókövei tűnnek elő a lehullott levelek közül. Sajnos az autót egyelőre nem leplezték le, így június 24-éig kell várnunk rá, addig pedig aligha árulják el a németek, hogy a GT S 510 lóerejéhez képest mit fog tudni felmutatni a 4.0 literes V8-as iketurbós benzinmotorral szerelt R kiadás – egyes értesülések szerint 550, mások 600 lóerőre esküsznek.

A Goodwoodi Sebességfesztiválon minden kiderül, addig pedig a vadászat talán folytatódik.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/