/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (1) |
| Több

Majdnem felborul a Toyota Hilux a rénszarvasteszten – videó

2016. október 29. 16:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Azt eddig is tudtuk, hogy a pickupok nem versenypályákra valók, de nem mindegy, hogy egy hirtelen kormánymozdulatra mit reagál autónk. Nos, jobb, ha a régihez hasonlóan az új Toyota Hilux-szal sem kerüljük ki a rénszarvast…

9 év telt el, mióta a svéd Teknikens Värld nevű magazin rénszarvastesztnek vetette alá az akkori Toyota Hilux-ot, amiről kiderült, hogy éltveszélyes egy hirtelen kormányzás-ellenkormányzás esetén.

A magazin most a legújabb generációt vetette alá ugyanannak a tesztnek, ám nem egész 60 km/óránál ismét majdnem borulás lett a manőver vége. Ez már csak azért is szomorú, mert a közeli konkurensek mind könnyedén teljesítették a feladatot egy kicsivel nagyobb tempónál is.

Mentségére szóljon, hogy az először próbált 18 collos kerekek helyett a második alkalommal 17-eseket használva jobb lett az eredmény, ám így sem lehetnek teljesen nyugodtak a bent ülők. Még szerencse, hogy a töréstesztje nem ilyen értékekkel zárult.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Papp László
2016-11-28 - 22:37

Nem rénszarvas, hanem jávorszarvas. A rén sokkal kisebb, azt szinte el is lehetne ütni.A jávor 5-600 kg, az halál.
Arról nem szól a hír, hogy mit csinált az ESC. Aktív volt, vagy kikapcsolták…


*/