/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Majdnem ripityára törnek egy új Audi TTS-t – videó

2015. szeptember 12. 16:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Az korlátlan száguldozásra csábító Autobahn veszélyes terep lehet, ha figyelmetlen vagy kevésbé képzett sofőrök hajtanak fel rá. Nemrég például egy 200 km/óra felett közlekedő Audi elé sorolt be hirtelen egy jóval lassabb autós, és csak kicsin múlt a találkozás.

Sajnos nem tudni, mi kényszeríthette a hátulra kamerázó autót abban, hogy a német autópályán a három forgalmi sávból a legbelsőt kelljen használnia – hisz nem halad el senki mellett a felvétel időtartama alatt – de megköszönheti annak az Audi TTS-t vezető sofőrnek, aki az utolsó pillanatban rántotta el a kormányt, hogy időben reagált figyelmetlenségére.

Szidjuk, vagy sem, az adott szakaszon nem volt sebességkorlátozás érvényben, így a négykarikás jogosan haladt a kívánt sebességgel, ellenben a belülre soroló autós nem nézett (elég ideig) a visszapillantóba, hogy lássa, valami közeledik nagysebességgel. Márpedig a 310 lovas kupé 4,6 másodperc alatt gyorsul százra, s csak az elektronika korlátozza 250 km/órára végsebességét.

Ez garantáltan egy olyan videó, amit többször is meg kell nézni egymás után…


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/