/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Még a Bugatti Chiront is lenyomja a tuningolt II-es Golf – videó

2017. április 23. 16:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Az alábbi videó nem egy gyorsított felvétel, a sleeper autók királya valóban világrekord gyorsulással bír. 1230 lóerőre húzott 2.0 literes négyhengeres turbómotorjával 2,5 másodperc alatt katapultál százra, míg 8,7 szekundum alatt futja a négyszáz méteres távot.

A Boba Motoring valószínűleg a világ leggyorsabb Volkswagen Golfjának készítője, és ez alatt érthetjük az összes generációt.

A második generációs német csapotthátúban egy 2.0 literes négyhengeres turbós aggregát dolgozik, ám a lovak száma és a nyomaték nagyon messzire került a gyári értékektől, szám szerint 1234 paripa dolgozik a ménesben és 1094 Nm tekeri a főtengelyt.

A valóságban ez annyit jelent, hogy 2,53 másodperc alatt képes álló helyzetből százra katapultálni, míg 8,67 szekundum alatt ér a 400 méteres gyorsulási táv végére, ahol 281 km/órát regisztrál a műszer.

Hogy el is tudjuk képzelni, ez mennyire gyors a valóságban, abban az alábbi videó lesz segítségünkre, ahol egy mezei BMW M5-től kezdve a Bugatti Chironon át egészen a világ leggyorsabb utcai motorkerékpárjáig mindennel összemérik teljesítményét. Lenyűgöző értékek egy külsőre átlagos, öreg négykerekűtől.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/