Cikk nyomtatása | Hozzászólások (1) |
| Több

Még a rendőrnek is nekimentek a BMW-s tolvajok – videó

2018. február 13. 16:35   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Egy BMW X3-assal menekülő betörő trió mindent elkövetett, hogy az őket üldöző rendőröket lerázza. Még az egyik szolgálati autót is kilökték, és temérdek szabályt megszegtek, hogy mentsék a bőrüket.

Nehéz elképzelni azt a helyzetet, amikor már minden mindegy alapon kezd menekülésbe egy ember a törvény keze elől, de az alábbi videón nyomon követhetjük, mi történik ilyenkor.

Három betörő ugyanis egy régebbi, lopott BMW X3-assal igyekezett elhúzni a csíkot a brit Sheffield városkájában a rend éber őrei elől, és ezért mindent megtettek. Például amikor bevágott eléjük az F10-es szériás 5-ös kombi BMW szolgálati autó, ők egyszerűen kiforgatták, és mentek tovább a szűk kisutcákon szemben a forgalommal. Egyszer még a 104 km/órás (65 mérföldes) tempót is elérték, sőt egy parkon is átvágtak.

Arról nem tudni, hogy végül elengedték vagy elkapták-e az elkövetőket, de a klip végén már elég sokan üldözték őket. Legalább egyetlen gyalogos és autós sem került közben közvetlenül veszélybe…


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Imre Csuri
2018-02-14 - 02:18

A falunkban az utcanlban is tortent hasonlo. A fitalok egy loptt renaulttal ugy leraztak a rendoroket, ahogy illik, aztan bealltak az udvarba es vege lett az uldozesnek. Nem kaptak el oket. Ja, angliaban.


Videók

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!