/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Még a tuningolt Nissan GT-R sem bír a McLaren 720S-szel – videó

2017. december 02. 12:59   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Egyre biztosabbá válik, hogy új gyorsulóbajnokot avathatunk a McLaren 720S személyében, a brit sportkocsi ugyanis sorra falja a durvábbnál durvább erőgépeket. Legutóbb egy 930 lóerős Nissan GT-R-rel bánt el.

Hiába „csak” 720 lóerős, azt a mennyiségű paripát valami piszkosul jól viszi át az útra a McLaren 720S modellje, amelynek gyakorlatilag nincs ellenfele 400 méteren (de akár nagyobb távokon sem). Miután számtalan konkurenssel szemben bizonyította rátermettségét, az alábbi felvételen már egy 930 lóerősre (kerekeken mérve 813 paripás) hizlalt Nissan GT-R ellen kell helytállnia, ám repülőrajt lévén nem kell a kipörgő hátsó kerekek miatt aggódni, így ismét gond nélkül hagyja faképnél riválisát a brit sprinter, s előnyét megőrzi a futam végéig.

Sebaj legközelebb magasabb turbónyomás mellett – és így 1000 lóerő feletti teljesítménnyel – próbálkozhat a japán, hátha lesz esélye…

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/