/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Még hogy a gyorsulási versenyhez nem kell kormány… – videó

A Top Gear csapata bebizonyította, hogy a gyorsulási verseny nem csak egy kormányzást nélkülöző, rövid kakasviadal. Egy Rolls-Royce, Bentley és egy Mercedes-Benz 600 SEL segítségével indultak a kifutónak úgy, hogy nem érhettek a kormányhoz. Vajon ki ért be végül?

Hogy múlik az idő! A Top Gear idén már a 26. évadjánál tart, és ez alatt mindig tudott újat, vicceset és szakmait mutatni a közönségnek. Ez most sincs másként, habár az eredeti háromtagú stáb lecserélődött – sőt, Matt LeBlanc és Rory Reid idei távozásával jövőre két új tag csatlakozik ismét a sorozathoz – megint sikerült „egy otthon ne próbáljuk ki” részt készíteni a képernyőre, amely értelme megkérdőjelezhető, ám érdekessége nem.

A trió azt próbálta ki, milyen egy olyan gyorsulási versenyen részt venni, ahol nem lehet a kormányhoz nyúlni, miközben a gázpedált tapossuk. Ehhez egy Rolls-Royce Silver Shadow, egy Mercedes-Benz W140 S-osztály és egy Bentley Speed R modellt hívtak segítségül. A három klasszikus így a „kormány nélküli gyorsulási verseny” résztvevője lett.

Szinte rögtön, ahogy útnak indultak, látszott, hogy a dolgok hamar rosszra fordulnak, és egy koccanás mellett Chris Harris Mercedeses füvön futása okozott kellemetlen pillanatokat, ráadásul a csillagmárkással történő visszatérés sem volt felhőtlen. Végül egyik résztvevő sem ért sikeresen célba, leszámítva Stiget, aki egy Dacia Sandero fedélzetén aratott győzelmet a patinás klasszikusokkal szemben.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/