/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Megalázza a Rimac a Lamborghini és Honda szuperautóit – videó

A The Grand Tour nem mindennapi gyorsulási versenyt hozott össze: három műsorvezetője a Föld leggyorsabb utcai autóinak három példányába huppant be, hogy kiderítsék, melyik mire képes. Az egyik nagyon kilógott a sorból, mert a gyorsnál is gyorsabb volt.

A Top Gearből bizonyos nézeteltéréeks miatt átköltözött csapat a The Grand Tour név alatt fut immáron második éve, s a híres trió nem gyengébb versenyt hozott össze, mint egy Lamborghini Aventador S, egy Honda NSX és egy Rimac Concept One részvételével egy szuperautós sprintet rögtön a második évad első részében.

A Svájcban tartott esemény során fény derült arra, amit a Rimac már eddig is bizonygatott a publikumnak: a Concept One iszonyatosan gyors. Az autóban négy darab elektromotor dolgozik egy 90 kWh-s akkupakkal etetve, így több mint 1240 lóerőt generálva, amely lévén a villanykupé 2,5 másodperc alatt katapultál százra, míg végsebessége eléri a 354 km/órát.

S bár a Honda NXS és a Lamborghini Aventador S sem gyenge gépkocsi, (2,7 másodperces százas gyorsulás, 350 km/óra körüli végsebességek), valahogy messze elmaradtak a Rimac által diktált tempótól. De hogy mennyire, arról meséljen az alábbi videó:

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/