/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Megállítja a gyorshajtó diákot a rendőr, és hihetetlen, ami ezután történik – videó

2016. december 25. 16:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A következő helyzet talán tökéletesen kimeríti a „Szolgálunk és védünk” rendőrségi szlogent, ugyanis egy előadásáról késő, gyorshajtó diákot segít ki egy biztos úr Amerikában egészen váratlan módon.

Sokan félelmetes és mindenkiben a bajt kereső embereknek állítják elő a rendőröket, pedig ők is épp úgy emberek, mint bárki más – néha lehet rossz napjuk, máskor viszont megszállhatja őket a karácsony szelleme, ahogy történt ez Wisconsin államban Amerikában még november végén.

A fedélzeti kamerás felvételen láthatjuk, ahogy egy parkolóban megálló BMW-s fiatalt igazoltat egy rendőr, mert túl gyorsan haladt a főúton. Amikor kiderül, hogy a srác nagy bajban van, mert késik egy fontos előadásáról, ráadásul még öltözéke sem teljes, megesik rajta a biztos úr szíve, s míg elkéri papírjait, elveszi nyakkendőjét, és megköti neki, ráadásul csak szóban figyelmeztette végül, ő pedig nem győzött hálálkodni érte.

Ez aztán a hozzáállás!

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/