/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Megdolgozik a pénzéért a McLaren 720S – videó

2018. július 11. 12:11   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A villanyautók királyának nevezett Tesla Model S P100D Ludicrous modellel mérték össze a McLaren egyik legerősebb példányát, a 720S-t negyed mérföldön. Vajon melyikük szeli át előbb a célvonalat a 400 méter végén?

Habár az új McLaren Sennánál nincs vadabb a brit sportautógyártó kínálatában, azért a 720S 720 lóereje sem kevés, hiába csak a hátsó tengelyre jut ez a bődületes teljesítmény.

Az angol kupé már megannyi, jóval erősebb ellenfelet döngölt a földbe, hogy a Tesla Model S P100D sem lehet nagy falat számára – gondolnánk. Pedig az összkerekes villanyautó Ludicrous módban olyan százas sprintet tud, amit szinte egyetlen, utcán használható négykerekű társa sem. De vajon mire elég ez 402 méteren, ahol akár 200-ig is felkúszhat a sebességmérő? Nos, 3 perchez tekerve a DragTimes videójában, több menet után hamar láthatjuk, hogy a McLaren nem kérdez, magabiztosan húzza be az első helyet minden alakommal – ez nem véletlen, ugyanis a brit sportkocsi a Porsche 918 Spyder és a Bugatti Veyron Super Sport sprintidejét képes teljesíteni.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/