/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (1) |
| Több

Megérkezett tulajdonosához a legdrágább Lamborghini – videó

2014. január 26. 16:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A minap felkerült a legnépszerűbb videómegosztóra egy rövidfilm arról, ahogy egy Lamborghini Veneno szupersportkocsit adnak át boldog tulajdonosának egyenesen a háza előtt Miamiban.

Egyenesen tulajdonosához, Miamiba érkezett a héten a három példányt számláló széria második tagja, melyet meg is örökítettek az illetékesek.

Az autót Kris Singh milliomos vásárolta, aki eredetileg az egyetlen példányban készült Aventador J roadstert szerette volna, de későn csapott le rá. Legutóbb viszont előre jelentkezett a gyártónál, így amikor még csak terveken létezett a gép, már akkor kifizette érte a nem kevesebb, mint 4,1 millió dollárt, azaz a közel egymilliárd forintnak megfelelő összeget. Az ár nem véletlen, ugyanis rajta kívül két ember mondhatja el magáról, hogy egy ilyen csoda áll garázsában.

Mint ismeretes, a Venenót a Lamborghini fennállásának ötvenedik évfordulója alkalmából építette. Az utasok mögött helyet foglaló 6.5 literes V12-es motor 750 lóerőt (552 kW) produkál, aminek – és persze a hétsebességes ISR váltónak – köszönhetően 2,8 másodperc alatt letudja a 0-100 km/órás gyorsulást, és meg sem torpan egészen a 355 km/órás végsebességig.

http://youtu.be/ZoMnrhkZP2Y

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

lajos
2014-01-26 - 20:16

Minden rendbe csak egy kis hiba van a Lamborginin a bal oldalán az Olasz zászlo zöld fehér piros a bal oldalán a Magyar piros fehér zöld


*/