/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Megható videóval búcsúzik a Ford a Fiesta modelltől

2022. október 26. 17:45   |   Autoblog
címkék:  

Megható videóval búcsúzik a Ford a Fiesta modelltől nagyszerű és emlékezetes pillanatokat elevenítve fel a modell 47 éves történetéből egy mese keretébe ágyazva. És hogy a mese vége is szép legyen, a sztori végén a felvillanyozó jövő is megjelenik.

A Fiesta a Ford egyik legikonikusabb modellje Európában és szerte a világon. 1976-os bevezetése óta több mint 22 millió példány készült belőle a világ 15 Ford gyárában. Részese volt a hétköznapoknak csakúgy, mint a legendás győzelmeknek a WRC világában. Sokaknak kötődik személyes vagy családi emléke hozzá. Most azonban 9 generáció után ideje búcsúzni és továbblépni. A Fiesta meghatározó szerepet játszott a Ford eddigi életében. Ahol egy fejezet véget ér, ott kezdődik a következő.

Ahogy Martin Sanders a Ford Model-e Európa ügyvezetője fogalmazott bejelentő üzenetében:

“Ahogy egy korszak véget ér jövő nyáron, rögtön egy másik kezdődik. Itt az ideje, hogy búcsút intsünk a kisautónak, ami sokunk életének része volt. 2023 nyarán befejezzük a Fiesta gyártását, hogy helyet adjunk a kölni Electrification Center felépüléséhez. Már csak néhány hét és még több részletet osztunk majd meg a Ford teljesen elektromos modelljeinek új generációjáról. Most azonban tisztelegjünk a Fiesta előtt, és nézzük meg a videót.”


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/