Cikk nyomtatása | Hozzászólások (1) |
| Több

Megleckéztetik a rosszul parkoló Mercedest – videó

2017. április 16. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Hányszor előfordult már legtöbbünkkel, hogy percekig kénytelenek voltunk parkolóhelyet keresni, mert egyesek akár két helyet is elvettek autójukkal. Egy csapat most két Jeep segítségével leckéztetett meg egy szabálytalanul álló Mercedesest, aki láthatóan nem örült.

Tökéletes leckét kapott egy piros Mercedes-Benz GLA-val szabálytalanul parkoló – egyszerre két helyet elfoglaló – amerikai férfi.

Ugyanis, mire kijött az áruházból, szorosan mellé állt két Jeep terepjáró úgy, hogy még véletlenül se tudjon beszállni valamelyik oldalsó ajtón. Így végül kénytelen volt bemászni a csomagtartón keresztül, aminek láthatóan nem örült – a bujdosó kamerázó tulajok már annál inkább.

Ezzel az olcsó leckével remélhetőleg megtanulta, hogy nem illik mások elől elvenni a szabad helyeket feleslegesen, mert nem biztos, hogy mindenki ilyen elnéző módszerrel fogja jobb modorra tanítani…


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Nagyszegi Ferenc
2017-04-16 - 13:05

Nagyon helyes! Sőt a mostani állapotok alapján érdemes lenne nálunk is hasonló brigádot felállítani. Ha már egyszer az “okos Jani” jogosítványt szerzett, a szabályos helye még ki is van festve, valakinek rá kellene venni, hogy próbáljon normálisan közlekedni, ill. leparkolni!!!!