/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Megnyúzzák a Mercedes drága vajbőr ülését, hogy lássuk, mit rejt – videó

2018. március 30. 12:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Akik kíváncsiak a világ egyik legkomplexebb autóülésének működésére és összetétele, közben pedig kellően erős a gyomruk, azok örömmel fogják végig nézni az alábbi oktatófilmet, melyben egy méregdrága, masszírozós, hűthető-fűthető bőrülést vágnak fel.

Büszkén reklámozta új S-osztályának üléseit a Mercedes, amelyekben még a megvadult városi oroszlán is képes megszelídülni, most pedig fény derül arra, mitől olyan különlegesek a luxuslimuzinba kerülő bőrfotelok.

Ehhez pedig nem egy animáció vagy tudományos elbeszélés, hanem nyers pusztítás lesz a segítségünkre, ugyanis a What’s Inside YouTube csatorna utána járt, miből épül fel a maximális kényelmet és biztonságot nyújtó (hűthető-fűthető, masszázsfunkciós) luxusülés.

A csapat egyenesen Stuttgartba, a modell szülőhazájába látogatott, hogy egy pengével alá nézhessen a bőrnek. A kínzás alanyának a vezetőülést választották, amit ki is szereltek egy működőképes gyári tesztautóból, így elmondható, hogy nem csak egy prototípust vagy speciálisan felkészített, egyedi darabot láthatunk hirtelen értékveszteni. Rögtön a támlában megfigyelhetjük a fűtőszálakat és a masszírozó golyókat, ahogy a légzsák, az oldaltámaszok légpárnái és a szellőztetést szolgáló ventilátorok, valamint a teljes vezérlőegység és levegőpumpa mind befértek egy helyre – belegondolni is szörnyű, mi van, ha idővel meghibásodik egy fontos alkotóelem. Addig azonban érdemes nézni, milyen bonyolult tud lenni napjainkban egy közönséges autóülés, amely többet ér, mint egy átlagos használtautó.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/