/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Melyik európai izom-SUV a leggyorsabb? – videó

2019. október 13. 14:40   |   Autoblog
címkék:  

Nemrég érkezett meg a piacra a BMW X4 M, amely Competition verzióban is kapható, 510 lóerős motorral. A carwow csapata kíváncsi volt rá, hogy a bajor gép milyen gyors is valójában, ezért csatába küldte a Mercedes-AMG G 63, a Porsche Cayenne Coupe Turbo és a Bowler Bulldog ellen.

A BMW X4 M Competition 3 literes soros hathengeres ikerturbós motorja 510 lóerőt és 600 Nm nyomatékot ad le, miközben az autó saját tömege 1,9 tonna körül van. Mellette álló vetélytársa a Mercedes-AMG G 63, amely a csoport legnehezebbje, 2485 kilogrammot nyom a mérlegen. Négyliteres biturbó V8-as erőforrása azonban ezt 585 lóerővel és 850 Nm nyomatékkal kompenzálja.

A Porsche Cayenne Coupe Turbót ugyancsak 4 literes biturbó V8-as hajtja, 550 lóerővel és 770 Nm nyomatékkal, amihez szintén jelentős, 2,3 tonnás saját tömeg társul. A társaság legkönnyebb és legöregebb tagja a Bowler Bulldog, ami lényegében egy 5 literes kompresszoros V8-as erőművel szerelt Land Rover Defender. Teljesítménye 550 lóerő, maximális nyomatéka 700 Nm. Vajon melyikük nyeri a gyorsulási versenyt?

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/