/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Melyik megfizethető árú szupersportautó gyorsul a legjobban? – videó

2017. március 03. 08:34   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A Drive Tribe összemérte napjaink gyorsulóbajnokait egy álló helyzetből történő 241 km/óráig tartó katapultálásra, hogy kiderüljön, nem minden a papírra írt százas sprintidő. Vajon a Porsche 911, a Honda NSX vagy a Nissan GT-R ideje lesz az etalon?

A következő megmérettetés három alanya szinte mindenben különbözik egymástól: más-már technológiát alkalmaztak bennük a mérnökök a motorok és a váltók terén is, de tömegük is nagyban eltér, ahogy a szállítható személyek száma sem azonos mindhármukban, mégis néhány dolog közös bennük. Az egyik, hogy összkerék-meghajtással rendelkeznek, illetve mindegyik otthon érzi magát a versenypályákon is, továbbá brutálisan tudnak gyorsulni.

Ez utóbbi tulajdonságot tette próbára a Drive Tribe csapata, amikor lemérte a 0-241 km/órás (0-150 mérföld/órás) sprintidejét a három autónak. Először a 3 elektromos, valamint egy duplaturbós V6-os benzinmotorral szerelt szuperhibrid Honda NSX, majd az ismét megújult Nissan GT-R, végül a pehelysúlyú Porsche 911 Turbo mutathatta meg, mire képes a kifutópályán.

Hölgyeim, uraim, tegyék meg tétjeiket!

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/