/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Mennyivel gyorsabb a McLaren 675LT a 650S-nél – videó

2016. december 08. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Hiába mozgatja azonos szív a két brit sportautót, az egyikükben nagyobb erő tombol, így a papírforma szerint is ott kell hagyja a gyengébb testvért. De vajon mi az igazság? A kérdés megválaszolásához repülőrajtos indulást választottak a párbajozók.

Ha csak a papírformára hagyatkozunk, nem sok esélye van a McLaren 650S modelljének a 675LT-vel szemben, hisz míg előbbiben 650 lóerőt és 678 Nm-t teljesít a 3.8 literes duplaturbós V8-as aggregát, a másikban 675 paripa mellé kereken 700 Newtonméter jár, így a százas sprintidőt egy tizeddel a hosszú fenekű brit sportgép nyeri (2,9 a 3 másodperc ellenében), míg végsebességüket tekintve csupán egyetlen km/óra a különbség a 675 javára (330 km/óra).

Az alábbi videón jól látszik, hogy az erőtöbblet hamar eldönti a küzdelmet az első körben, de még nagyobb hátrányból indulva is majdnem győzelemhez segíti a 675LT-t.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/