/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Mi történik, ha telefonozás közben nyílik a légzsák? – videó

2015. november 14. 16:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A vezetés közbeni üzenetírás nem csak azért veszélyes, mert nem figyelünk a körülöttünk történő dolgokra, de ha a légzsák nyílik, egyenesen az arcunkba katapultálja az eszközt. Az alábbi videó bemutatja, mi történik ez esetben.

Még szerencse, hogy a különböző törésteszteknek köszönhetően a nélkül tudjuk felmérni, hogy melyik autó milyen biztonságos, hogy magunknak kéne azt kipróbálni egy fal segítségével. Legutóbb egy iPhone-ok tesztelésével foglalkozó csapat derítette ki, mire képes a légzsák a telefonunkkal és velünk.

Előbb azt láthatjuk, mire képes egy kinyíló lufi a szabad térben, majd bezárt dobozban. Itt már a pusztítás brutális méreteket öltött, aztán következett a két légzsák egymás ellen fordítva – köztük az iPhone 6S modellel. Végül jöhetett az éles bevetés, melynek egy faszerkezetre helyezett pulyka látta kárát.

Bár látható sérülések nem keletkeztek sem az állat testén, sem pedig a mobilon, a karunk könnyen eltörhetne akár az orrunkkal együtt, ha egy ilyen készüléket feszít nekünk a hatalmas erő.


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/