/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Milyen messze juthatunk az üres tankkal? – videó

2017. augusztus 14. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A „Truth or Myth” csapata legutóbb arra igyekezett rájönni, mennyire biztosítják túl az autógyártók modelljeik tankállását, így fogtak egy Honda Accordot, és addig járatták, míg ki nem ürült teljesen. Meglepő távot tudtak még menni vele az üres jelzés elérése után.

Nincs is idegesítőbb, mint az újra és újra felgyulladó, alacsony üzemanyagszintre figyelmeztető kis lámpát megpillantani a műszerfalon, amely arra utal, hogy ideje ismét meglátogatnunk egy benzinkutat a közeljövőben. De mennyire is kell sietnünk?

A „Truth or Myth” (egyfajta autós Mítoszirtók) csapata erre a kérdésre kereste a választ egy Honda Accord segítségével, amelyet legutóbb még hátramenetben kínoztak, hogy kiderüljön, működik-e a VTEC technológia így is. Nos, akinek ilyen autója van, annak nem kell aggódnia, ha felgyullad a jelzőfény, ugyanis a srácoknak 124 mérföldet, azaz majdnem pont 200 kilométert sikerült még menniük a japán szedánnal, de a mutató üres állását követően is összesen 99 mérföldet, azaz 160 kilométert tudtak gurulni. Persze a megtehető távolságot sok tényező befolyásolja, többek között lábunk és az útviszonyok, illetve minden gyártó más szintet lő be megítélése szerint, így aki esetleg szeretne kísérletezni saját autóján hasonlókkal, melegen ajánlunk egy megtöltött, legalább 5 literes üzemanyagkannát a kaland mellé kísérőnek.


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/