Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Mindegyik csaló autós megkapta büntetését – videó

2019. március 02. 16:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Végtelenül bosszantó az autópályán dugóban araszolva látni, ahogy egyesek a leállósávot használják haladásra. Azonban néha visszanyal a fagyi, mint ahogy az alábbi esetben is, melynek során nyolc autóst állítottak meg a rendőrök és mindet megbüntették.

Sajnos nem túl gyakori, hogy a szabálytalanul előre tolakodók elnyerjék méltó büntetésüket, pedig mindennaposok az alábbi videón látottakhoz hasonló, bosszantó esetek.

Egy autópályás sávszűkítésnél alakult ki kisebb torlódás a nagy forgalom miatt, amit eleinte türelemmel kezelt mindenki, ám végül egy Jeep Grand Cherokee megtörte a csendet, és a leállósávba átsorolva folytatta útját. Őt végül még hét másik autós követte, és úgy tűnt, jól jártak ezzel a manőverrel, ám néhányszáz méterrel később mindegyikük arra használta a leállósávot, amire való, csak épp egy kis extra pénzért cserébe. Ugyanis lecsapott az instant karma, és a rend éber őrei mindegyiküket félreállította egy kis drága csevegésre, így az előbb említett terepjárót egy BMW X5, egy Volvo XC60, egy haszonjármű, egy Ford Focus, egy Honda Accord, egy Kia Soul és egy Ford Ranger egészítette ki a sorban.

Nem tudni, hogy végül mekkora büntetést kaptak, de Virginia államban, ahol történt a kihágás, 25 és 150 dollár (7 és 42 ezer forint) között díjazzák az efféle manőverezést. Bármennyi is legyen a végösszeg, reméljük megtanulták a leckét, mert sosem lehet tudni, mikor akadályoznak egy mentőt vagy egyéb segíteni igyekvő járművet a csaló sofőrök.

 


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Még nem érkezett hozzászólás.

Videók

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!