/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Minden autóbolond megérdemelne egy ilyen menetet – videó

2016. december 12. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Gyönyörű táj, elképesztő hangok és egy hihetetlen brit sportautó, amivel az ember úgy mehet keresztbe, hogy közben nem kell tartania a szalagkorláttól vagy az útpadkától. Egy Aston Martin V12 Vantage S-t kergetnek meg a hóban.

Bár a hóval borított táj sokakból a nyugalmat és a csendet hozza elő, néhányaknak ez jelenti az igazi szórakozást, és ezalatt nem a szánkózásra gondolunk apuval, hanem a hóban csapatásra.

Persze a csúszós útfelületen egy Skoda 120L is igazi sportautónak tűnik manőverezés szempontjából, azért mégsem mindegy, minek a kormányát tekergeti az ember. Például egy Aston Martin V12 Vantage S-ben mindig lesz annyi tartalék, hogy könnyen táncba vigye az avatott sofőr.

Az autó orrában dolgozó 6.0 literes szívó V12-es erőforrás ugyanis 573 lovat és 620 Nm-t küld a hátsó kerekeken keresztül az adott útfelületre, így ideális esetben 3,9 másodperc alatt katapultál százra, míg végsebessége eléri a 330 km/órát.

Esetünkben viszont ezek nem számítanak, csak az önfeledt csúszkálás, amit minden férfi megérdemelne legalább egyszer életében.


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/