/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Minden autóbolond megérdemelne egy ilyen menetet – videó

2016. december 12. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Gyönyörű táj, elképesztő hangok és egy hihetetlen brit sportautó, amivel az ember úgy mehet keresztbe, hogy közben nem kell tartania a szalagkorláttól vagy az útpadkától. Egy Aston Martin V12 Vantage S-t kergetnek meg a hóban.

Bár a hóval borított táj sokakból a nyugalmat és a csendet hozza elő, néhányaknak ez jelenti az igazi szórakozást, és ezalatt nem a szánkózásra gondolunk apuval, hanem a hóban csapatásra.

Persze a csúszós útfelületen egy Skoda 120L is igazi sportautónak tűnik manőverezés szempontjából, azért mégsem mindegy, minek a kormányát tekergeti az ember. Például egy Aston Martin V12 Vantage S-ben mindig lesz annyi tartalék, hogy könnyen táncba vigye az avatott sofőr.

Az autó orrában dolgozó 6.0 literes szívó V12-es erőforrás ugyanis 573 lovat és 620 Nm-t küld a hátsó kerekeken keresztül az adott útfelületre, így ideális esetben 3,9 másodperc alatt katapultál százra, míg végsebessége eléri a 330 km/órát.

Esetünkben viszont ezek nem számítanak, csak az önfeledt csúszkálás, amit minden férfi megérdemelne legalább egyszer életében.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/