/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Minden csupa hó? Így élvezze ki autóval – videó

2017. január 16. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A napokban egyes területeken meglepően sok hó hullott, ami a közlekedést is megbénította itt-ott. De nem Romániában, ahol egy csapat mindenre elszánt fiatal felcsatolta a síléceket és a vontató köteleket, majd útnak eredt.

Románia egyes részein nem ritkák a hirtelen lehulló hatalmas csapadékmennyiségek, amivel a helyiek folyamatosan számolnak, így nem éri őket meglepetésként a reggelre félméteres hó.

Egyesek kifejezetten várják is, mert ez ad számukra egy kis plusz szórakozási, sportolási lehetőséget például síelés formájában. De ki mondta, hogy azt csak a hegyen lehet művelni?

Elég egy két kellően hosszú vontatókötél, takarítatlan utak, néhány síléc, no meg egy téliesített autó (esetünkben egy Seat Leon, egy Volkswagen Golf és egy Audi) a teljes örömködéshez. Ha ezt megfejeljük pár kamerával, a végén pedig egy jó zenét is aláfűzünk, kész is van az alábbi videó:

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/