Cikk nyomtatása | Hozzászólások (1) |
| Több

Mindent tartolt a villamos – videó

2018. május 11. 16:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Tudjuk, hogy a villamosnak mindig elsőbbsége van, de muszáj ezt akkor is érvényesítenie, ha több autó is áll előtte a sínen? Az alábbi videón látható cselekedetnek semmi értelme nem volt a villamos vezetője részéről, sőt, még egy kisgyermek és édesanyja is megsérült miatta.

A kötöttpályás járművek és az egyéb közlekedési eszközök egy szintben való keresztezésének hátrányát láthatjuk az alábbi fedélzeti kamerás felvételen, ahol egy oroszországi villamos lassítás nélkül tarolt le három autót a múlt héten, melyek a nagy forgalom miatt ragadtak pályáján, azonban a jármű vezetője fittyet se hányt rájuk.

Így végül az egyik kocsit elsodorta (egy kisteherautó is épphogy megúszta a találkozást), a másodikat felszúrta, a harmadikat pedig ezzel lökte el. Sajnos egy kisgyermek és édesanyja ennek következtében meg is sérült, ezúton reméljük, hogy már jobban vannak.


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Maci Laci
2018-05-12 - 00:13

Ha jobban megnézitek, a főútnak villogó zöld, a sínekre parkoló járműveknek, a keresztező forgalomnak villogó piros jelzést mutat a közlekedési lámpa.
Tehát a villamosnak zöld jelzése volt.
Míg az útvonalát keresztező 4 sornyi járműnek piros.
Azt nem tudom megítélni, hogy a jelzőlámpák a videó miatt villogtak, vagy eleve ilyenek.
De gondolom tőlünk keletebbre is a színjelzések hasonlóak, csak a szarunk rá szint magasabb.


Videók

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!