/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Mire megy a GT-R ellen az M4 és az RC-F? – videó

2016. április 24. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Nem kérdés, hogy napjaink egyik legjobb sprintere a Nissan GT-R, azonban érdemes megnézni, mit kezd vele a bajorok népszerű sportkocsija, valamint a Toyota prémiumkupéja. Na jó, ez egy elég könnyű győzelem a japán verdának, de ki lesz a második?

Nehéz lehet a Top Gear csapatának az élete, ha napjaink legkomolyabb utcai sportautóit ereszthetik csak egymásnak. Legutóbb csak egy BMW M4-est és egy Lexus RC-F-et tudtak csatasorba állítani a Nissan GT-R ellen.

Még jó, hogy nem a Nismo variánst kellett megpróbálniuk legyőzni, mert így is elég nagy lett a különbség a végére, hisz 550 lóerő, valamint 632 Nm és összkerékhajtás ellen nem sok sütnivalója van a gyengébb hátsókerekeseknek. Így a kérdés nem is az volt, ki nyer, hanem ki a második legjobb.

A Lexusban egy 5.0 literes V8-as szívó egység tombol 477 lóerő és 530 Nm társaságában, ami 4,5 másodperces százas sprintidőt, valamint 270 klm/órás végsebességet tesz lehetővé, így bőven van potenciál az autóban. Ezzel szemben a bajorok áttértek a kisebb köbcentis turbómotorokra, így az M4-ben található 3.0 literes sorhatos 431 paripát és 550 Nm-t küld az aszfaltra, amivel 4,1 másodperc alatt éri el a százas határt, végsebessége pedig 250 km/órában korlátozott. Vajon tényleg ennyivel jobban megy a BMW a Lexusnál? A videóból kiderül:

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/