/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Mire megy az Audi RS 6 az R8-cal szemben? – videó

2016. november 01. 13:30   |   Autoblog
címkék:  

Az Audi RS 6 Performance a világ egyik legütőképesebb sportkombija, a zöld lámpánál még a komolyabb sportautókat is lehagyja. De vajon hogyan teljesít az R8 Spyder ellen? Az Auto Express stábja egymásnak eresztette a két sportolót, s az eredmény kissé meglepő lett.

Az Audi RS 6 Avant Performance a sportkombik királya, quattro hajtása és rajtelektronikája következtében elképesztő vehemenciával rugaszkodik el és lehengerlően tudja fokozni a tempóját. Az Auto Express mérése szerint 3,4 másodperc alatt éri el a 96 km/órás sebességet és 7,8 másodperc alatt gyorsít 160 km/órára, pedig a tömege 2 tonna fölött van. Négyliteres duplaturbós V8-as motorja 605 lóerőt és 700 Nm nyomatékot ad le, amivel felülmúlja az R8 Spyder 5,2 literes V10-esének teljesítményét.

A vászontetős szupersportkocsi gyorsabbnak néz ki az RS 6 kombinál, azonban 96 és 160 km/órára is kéttized másodperccel később ér fel. Meglepő módon ez a különbség a verseny végéig fennmarad, az R8 nem tudja behozni az RS 6-ot egy kilométeres távon.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/