/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (1) |
| Több

Móresre tanítják a szabálytalanul előre törő autóst – videó

2018. december 08. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Nem csak pofátlan, de szabálytalan is volt az a fehér Ladás, aki forgalommal szemben próbált a piros lámpánál előre törni. Azonban emberére akadt, aki száműzte egészen a sor végére, méghozzá tolatva.

Bosszantó dolog a dugóban állva látni, hogy egyesek semmibe veszik mások idejét, s úgy gondolják, őket illeti meg az elsőbbség.

Egy ilyen helyzetet kezelt tökéletesen egy orosz sofőr, amikor a sávjában szemből érkező fehér Lada vezetőjét nem engedte a sor elejére vágni, hanem visszatessékelte annak végére. Hiába nem tetszett a megoldás a bunkó autósnak, a kamerás mögött felgyülemlett sor is dudálással fejezte ki nemtetszését a hirtelen képződött forgalmi akadály miatt, így kénytelen volt megalázkodnia a tömeggel szemben.

Ezt a fajta korrekten nevelő megoldást csak ajánlani tudjuk mindenkinek, akár itthon is – végre egy olyan orosz megoldás, amit átvehetünk.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Mahir Kara
2018-12-08 - 10:59

Láthatjátok! Vén szar a pesti zsidók, futtatott majma! Oroszország tehát üldözte őket, Galiczia pedig húzogatta ki a gyékényt lábaik alól.
Amott maradásuk nem volt, itt pedig az élet- feltételeket vonták meg tőlük.
Mert nálunk minden meg van engedve, mihelyt a vétek magára öltheti a szabadság, palástját. Más népeknél a szabadság a nemzeti izmok kifejtésére szolgál. Tehát erőforrás. Nálunk a szabadság: gyöngeség. Mások okosan ragaszkodnak a szabadsághoz; mi majom-szeretettel viseltetünk iránta. Magunkat nem féltjük semmitől. A szabadságot féltjük mindentől. Korlátot, ki mert volna emelni a bevándorlásnak? Hiszen gyér népességünk szaporodik csak, ha bejönnek. Az uzsorát sem korlátozta akkor semmi. Vezéreink a szabadság elméletének védpajzsa alá helyezték az uzsorát. Liberalizmusunk irtózott attól a gondolattól, hogy a forgalom szabadságát bármily enyhe uzsora törvénnyel meggátolja.


*/