/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (1) |
| Több

Nagy fejtörést okoz az autópálya az idős sofőrnek – videó

2019. április 07. 16:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Túl gyorsan haladni az autópályán épp olyan veszélyes, mint indokolatlanul lassan, ha pedig ezt még egy kis bizonytalansággal is fűszerezzük, nincs nála rosszabb. Egy idős hölgy veszélyebe sodort többeket is, amíg felhajtott az autópályára.

Egyre inkább rohanó világunk már nem az idős embereknek szól. Mobiltelefonok, számítógépek, egyre gyorsabb és furább járművek társulnak a folyamatosan késében levő emberekkel, akik mindig sietnek valahova, ezért nincs kapacitásuk és kedvük felkarolni a lemaradókat.

Egy öreg néni Toyota Corolla szedánjával a fedélzeten tapasztalta meg azt, milyen érzés kiszakadni a megszokott nyugalomból, amikor a száguldó autók közé próbált besorolni egy autópálya felhajtón. Az esetet rögzítette a mögötte türelmetlenül dudáló és üvöltöző autós fedélzeti kamerája, aki csak olaj volt a tűzre, hisz tovább idegesítette szegény bizonytalan vezetőt.

Igaz, a gyorsító sávon fel kéne venni a forgalom ritmusát, nem pedig állóra fékezni, de ezen aligha segít a hátulról érkező folyamatos dudálása. Egy ponton még majdnem egy kamionnal is sikerül ütköznie a láthatóan zavarodott sofőrnek, ám végül nagyjából felvette a tempót a többiekkel. Reméljük, épségben hazajutott – és a többi közlekedő is, akiknek útjába került.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

jako
2019-04-08 - 07:56

azt jegyezzük meg, hogy a felvételt készítő autós viszont hajszolta, tolta a pályán, ami pontosan olyan veszélyes, mint a gyorshajtás


*/