/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (1) |
| Több

Nagyon durva balesetet okoz a pályán egy civakodó motoros és autós – videó

2017. június 24. 16:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Tipikus „bolhából elefántot”: odáig fajult egy motoros és egy autós viadala Amerikában, hogy felborítottak egy pickupot és órákra megbénították a forgalmat. Mindezt egy kis semmiség okozta.

Csúnya láncreakciónak lehetünk tanúi a következő felvételen, melyen egy piros chopperes és egy szedán nézeteltérése fajult el túlságosan.

A Kalifornia államban található 14-es autópályán történt balesetet az okozta, hogy a szürke szedán vezetője véletlenül bevágott a chopperes elé, aki ezt zokon vette, így menet közben megrúgta az autó bal hátsó ajtaját, mire a vezető elrántotta a kormányt, hogy így tanítsa móresre a pimasz kétkerekűt, ám végül a szalagkorlátnak csapódott, ahonnan lepattanva eltalált egy szabályosan közlekedő fehér Cadillac Escalade pickupot, amely a tetejére borulva csúszott jónéhány métert.

Persze a motoros látva az egsézet, gond nélkül továbbhajtott, cserbenhagyva nem csak azt, akivel a nézeteltérése támadt, de egy ártatlan közlekedőt is. Szerencsére senkinek nem esett komolyabb baja, a motorost pedig keresik a hatóságok.


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

ukotaf
2017-06-24 - 18:58

Ez tényleg bolhából elefánt, de a szedán hogy nem bírt egyenesen továbbmenni?
A motorost meg kereshetik…
Tisztelettel.


*/