/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Négy évre elvették jogsiját az orosz sofőrnek ezért – videó

2016. május 09. 09:09   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Nem elég, hogy más autójával okozott brutális balesetet, de mindezt illuminált állapotban, a megengedettnél jóval nagyobb sebességgel tette az az orosz sofőr, aki Volkswagen Passatjával talált telibe hátulról egy Lada Nivát.

Szerencsésnek mondhatja magát a Lada vezetője, ugyanis egy ilyen váratlan, hátulról érkező ütésbe könnyen belehalhat vagy rokkanhat az ember, de mind ő, mind pedig a vétkes sofőr kisebb sérülésekkel megúszta az incidenst.

Pedig az előzetes vizsgálatok szerint drog befolyása alatt szabálytalanul közlekedő 29 éves orosz fiatalember lassítás nélkül találta el a pirosnál várakozó terepjárót, aminek következtében az utóbbi oldalára is borult.

Mivel nem ez a vétkes sofőr első esete – korábban már ittas vezetésért is kapott büntetést – így most 54 hónapra vonták be jogosítványát. Remélhetőleg a következő 4 és fél évben tényleg nem fog volán mögé ülni, vagy legközelebb már börtön vár rá.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/