/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Négyszázzal tépett át a hídon – videó

2016. július 05. 16:00   |   Autoblog
címkék:  

Hogyan is lehetne emlékezetesebben felavatni egy hidat, mint egy sebességi rekorddal? A törökországi Osman Gazi hidat pontosan így adták át a forgalomnak. A négyszeres Supersport világbajnok, Kenan Sofuoglu mindenkinél hamarabb ért át a másfél mérföld hosszú hídon, Kawasaki Ninja H2R motorkerékpárjával elérve a 400 km/órás sebességet.

Sofuoglu négy hónapig készült a rekordkísérletre, s a hídavató ünnepség reggelén, a hajnali órákban Kawasakija nyergébe pattant. A speciális keverékű abroncsoktól eltekintve a H2R szériaállapotú volt. A verseny motorkerékpár centrifugális kompresszorral izmosított 998 köbcentiméteres erőforrása 310 lóerős, a Kawasaki szerint 380 km/órás sebességre képes. Sofuoglunak pedig ezt a szédületes sebességet is sikerült felülmúlnia, 400 km/órával száguldott. A sikeres futam után ezt mondta: “Nem valószínű, hogy ennél gyorsabban bárki is átkel majd a hídon.”

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/