/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Nekicsapják a szalagkorlátnak új BMW X4-est – videó

2018. augusztus 29. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Erre mondják mai szóhasználattal, hogy nem adta ki. Egy fehér BMW X4 női sofőrje a Nürburgring pályanapján vállalta túl az aszfaltcsík egyik kanyarját, így a fűről lesodródva levette jobb oldallal a szalagkorlátot, ahonnan a balt is érintőre vette mielőtt megállt volna.

Akadnak a Nürburgringnek olyan kanyarjai, melyeket a lehető legbelsőbb íven kell megtámadni, ugyanis dőlésszögük és aszfaltminőségük ezt indokolja, aki viszont az ív szélét támadja, könnyen keveredhet bajba, ahogy történt ez egy fehér BMW X4-es hölgy vezetőjével is.

Az izgalmas pályanap rémálommá vált, miután a SUV rosszul fordult a kanyarra, így simán lesodródott az aszfaltról a fűre, ahonnan már nem volt vissza. Előbb a teljes jobboldallal levette a szalagkorlátot, majd onnan visszapattanva még a pálya bal szélét is megtalálta. Szerencse, hogy épp ekkor nem volt más résztvevő az autó közelében (csak egy Peugeot 207 és egy Mercedes-AMG C63 Coupe járt nem sokkal mögötte), no meg az is, hogy nem borulás vagy frontális ütközés lett az incidens vége.

Bár az X4-es nem menthetetlen, néhány elem komoly javításra vagy cserére szorul majd rajta, ahogy a futóművel is biztosan lesz egy kis munka.


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/