/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Nem csak balesetnél jön jól a fedélzeti kamera – videó

2014. április 06. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Bár eredeti céljuk, hogy egy baleset bekövetkezése után egyszerűsítsék az ügyintézést, az autókba vehető kameráknak van még egy gyakorlati haszna. Ez pedig a bűnözők leleplezésének könnyítése.

Már a csapból is az folyik, hogy Oroszországban milyen veszélyes dolog autóba ülni, mert a sok rossz állapotú kocsinak és felelőtlen vezetőnek köszönhetően nem biztos, hogy egyben szállunk ki belőle.

Ha mindez nem lenne elég, akkor még ott van az a tény, hogy bizony sajnos elég gyakoriak az autósok ellen elkövetett bűncselekmények. Nos ez utóbbiról szól a szöveg után látható videó, melyben három ámokfutó úgy gondolta, ők uralják a várost.

Pechjükre azonban két fedélzeti kamera is rögzítette cselekedeteiket, melyek során a forgalomban normálisan résztvevőket molesztálják. Ez esetben pedig a rendőrség sem volt elnéző a fiatalokkal, akiket hamarosan rács mögé küldtek. A két film egybevágva nézhető meg itt:

http://youtu.be/4KL720RJjMs

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/