/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Nem jutott messzire a kölcsönzött autóval – videó

2016. április 14. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Egy koreai nő épphogy elindult bérelt autójával, máris összetört egy másikat, majd tolatás közben majdnem elütötte a kölcsönző alkalmazottját, végül a már megrongált autóban sikerült megállnia.

Nem a legbiztonságosabb szakma az autókölcsönzés, mert egy ügyetlen ügyfél akár az alkalmazott életét is veszélybe sodorhatja, ahogy történt ez például Dél-Koreában nemrég.

A történet egyszerű, ahogy lelépett lábával az automataváltós kisautó (Chevrolet Spark) fékjéről a nő, a jármű megindult, amitől ő megijedt, csakhogy a fék helyett a gázra lépett, így még nagyobb erővel találta el a parkoló, hasonló négykerekűt.

Ezt követő riadalmában P (parkoló) állás helyett tolatásba kapcsolja a sérült kisautót, aminek következtében majdnem elüti a megdöbbent alkalmazottat, végül újra előremenetbe kapcsol, és ismét megápolja az előzőleg megrongált másik járművet.

Szerencsére senki sem sérült meg az incidensben, de a hölgy számlájáról biztosan vaskos összeget fognak levonni a károkozásért.


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/