/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Nem látszik rajta, de 750 lóerős és nagyon durrog ez a Golf – videó

2018. március 10. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Ha az ember ránéz, csak egy öreg, ütött-kopott kettes Golfot lát benne némi szélesítéssel, de amint beindul a motorja, a mosoly helyett a félelem lesz úrrá minden riválisán, ugyanis 1.8 literes szíve 750 lóerőt képes leadni, ezt pedig kipufogója sem titkolja.

Amikor a Volkswagen Golf II szériája még új volt, a legerősebb változatnak a G60-as, mechanikus kompresszorral felvértezett 1.8 literes, soros négyhengeres motorral szerelt példány számított. Ennek 160 lóereje 8,3 másodperc alatt repíti százra az alig egytonnás kasztnit, miközben képes elérni a 216 km/órát, ami még mindig nagyon távol áll alanyunktól.

A videón látható VW Golf ugyanis 750 lóerőt teljesít 1.8 literes, 20 szelepes turbómotorjával, miközben legtöbb optikai eleme teljesen gyári állapotú. Így persze nem csoda, hogy félelmetes gyorsulásra képes még félelmetesebb hangok kíséretében – teljes gázon olyan, mintha egy háború közepén lennénk, úgy durrog a kipufogó, tehát érdemes a hangerőt egy kicsit lejjebb tekerni…

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/