/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Nem sokon múlt a szerpentines száguldás szomorú végkimenetele – videó

2019. április 27. 16:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Ez bizony nem egy autóversenyes játék bemutató klipje, hanem a valóság egy Mitsubishi Lancer EVO és egy őt követő kamerás autó száguldásával, amely majdnem halálos áldozatokat követelt. Csak hajszálon múlt, hogy a két autó nem ütközött egy keresztben álló harmadikkal.

Miért is veszélyes a szerpentinen száguldozni? Elég megnézni az alábbi videót anélkül, hogy bármit mondanánk. Azért röviden igyekszünk összefoglalni: a beláthatatlan kanyarokkal tűzdelt úton egy Mitsubishi Lancer Evo X és az őt követő kamerás autó szelik az íveket bőven a megengedett sebesség felett, amikor egyszer csak egy fekete szedán tűnik fel a sáv közepén, merőlegesen a menetirányra. A japán sportszedán a kavicsos útszélen, míg kamerázó társa balról, a szemközti sávba áttérve kerülte el hajszállal az ütközést. Az érezhető sokkhatás miatt azonnal félre is húzódnak a következő pihenőöbölben.

Mint kiderült, a szedán épp szeretett volna a semmi közepén megfordulni, amikor a két, ugyancsak szabálytalanul közlekedő autós feltűnt. Szerencsére az ijedtségen kívül nem történt semmi baj, de ez egy jó lecke lesz mindegyiküknek, és reméljük sok önjelölt versenyzőnek is, hogy a közúton bizony sajnos bármi megtörténhet, amit adott esetben nem lehet már elkerülni…

 


A bejegyzés megtekintése az Instagramon

I thought we were going to die ☠️

Chris Garcia (@liddo_gole) által megosztott bejegyzés,

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/