/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Nico Hülkenberg reklámozza az új Renault Mégane R.S.-t – videó

2017. szeptember 09. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Még nem tudjuk, tovább öregbíti-e az elődje által jól megalapozott hírnevet az új Mégane RS, de az már látszik hogy jól fog kinézni, és hallatszik, hogy kellőképp érces is lesz. A Frankfurtban bemutatkozó autót Nico Hülkenberg dolgoztatja majd meg.

Egykor a Nürburgring királya volt, mára azonban kiöregedett a Renault Mégane 2.0 literes 250 lóerős benzinmotorral szerelt RS modellje, így a negyedik generációs utód 2016-os megjelenésével egyre égetőbbé vált a legvadabb kiadás bemutatása is, melyre minden bizonnyal a most következő Frankfurti Autószalonon kerül sor.

Ennek apropójaként adott ki egy rövidebb reklámanyagot a gyártó az F1-es csapat egyik pilótájával, Nico Hülkenberggel fémjelezve. A pár másodperces filmen hallunk néhány kellemesen brummogó hangot, látunk egy-két részletet és gyors mozdulatot és a Spa-Francorchamps versenypálya egy részletét madártávlatból, ám az igazán fontos részleteket továbbra is ügyesen titkolja a francia márka.

A legutóbbi információk alapján egyébként az R.S. akár az Alpine 1.8 literes turbós aggregátját is megörökölheti 300 lóerő körüli teljesítménnyel, bár néhányak továbbra is a 2.0 literes egység mellett teszik le voksukat. Ami azonban szinte biztos, hogy kézi kapcsolású és automata váltóval is lehet majd kapni a hot hatch-et akár összkerék-kormányzással. Az újdonsággal a franciák szinte biztosan megcélozzák a legjobb elsőkerekes szériaautó idejét, melyet jelenleg a tizedik generációs Honda Civic Type R birtokol 7 perc 43,8 másodperccel.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/