/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Nissan GT-R a BMW M5 és egy tuningolt Porsche 911 ellen – videó

2019. február 17. 12:45   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Vajon melyik autó a legjobb ugyanannyiért? Ezúttal 36 millió forintot érő járgányok gyorsulási és fékezési versenyét láthatjuk, semmi más nem számít. Vajon mire megy a legnehezebb és leggyengébb szedán M5 a két kupé ellen? És ki lesz a végső győztes?

A CarWow rendszeresen tölt fel izgalmas és érdekes videókat a netre, legutóbb például három azonos árú autó gyorsulási- és féktesztjét ejtette meg a csapat.

A szóban forgó járgányok között árukat leszámítva nem sok közös vonás van, így pláne érdekes, hogy melyik mit nyújt százezer fontért, azaz 36,3 millió forintért cserébe.

Az egyik résztvevő a 625 lóerős és 750 Nm csúcsnyomatékú 4.4 literes duplaturbós V8-as benzinmotorral szerelt BMW M5 Competition, amely a trió legnehezebb tagja a maga 1950 kilogrammos tömegével. Ehhez képest a Litchfield tuningműhely által kezelésbe vett, 640 lóerősre és 830 Nm-esre erősödött Nissan GT-R Track Pack pehelysúlyú izomgép, ugyanis csak 1750 kilót nyom.

A legjobb esélyekkel mégis a tízéves Porsche 911 Turbo rendelkezik, ugyanis ezt az ES Motor vette kezelésbe, s csalt ki belőle 760 paripa mellett 1000 Nm forgatónyomatékot, ráadásul a csapat legkönnyebbje is 1650 kilogrammjával.

Habár papíron megvan a biztos győztes, az egyik menetet egy hajszállal viszi valamely résztvevő a stuttgarti rakéta előtt. Vajon melyik modell és miben képes legyőzni a felpaprikázott 911-et?

Végszóként nem szabad megfeledkezni arról, hogy az M5-ös ugyanannyi pénzért egy hajszállal maradt el kihívóitól, miközben akár 4 embernek és csomagjaiknak kényelmes alternatívát jelent. Egy piros pont tehát mindenképp jár neki is.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/