/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Nissan GT-R gyorsul az Acura NSX ellen – videó

2016. december 15. 12:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Bemutatásakor nem volt legyőzője a Nissan legütősebb modelljének, mára azonban sok konkurens készített a Godzilláéval megegyező teljesítményű négykerekűt. Ilyen a Honda/Acura NSX hibrid sportkocsija is, melyet most összeeresztettek riválisával.

Több mint nyolc éve mutatta be a Nissan a 486 lóerős GT-R utcai sportautót, amely megszámlálhatatlan frissítésen ment keresztül, így mára 570 paripát küld az aszfaltra, ám a motorerő mellett nagy hangsúlyt fektettek a mérnökök az egyéb fontos alkatrészek fejlesztésére, így 1,9 tonnás tömege ellenére továbbra is a verseny- és kifutópályák egyik esélyesének számít. Ám a konkurencia nagy, sorra jönnek ki az erősebbnél erősebb német, amerikai és egyéb sportverdák, és még országon belül is akad kihívója Godzillának.

Itt van például az olyannyira várt Acura/Honda NSX 3.5 literes V6-os benzinmotorral, valamint három elektromotor segítségével nem kevesebb, mint 550 lóerő csúcsteljesítmény, valamint 686 Nm maximális forgatónyomaték leadására képes, vagyis paripák számában éppen annyira, mint a Nissan 3.8 literes duplaturbós V6-osa, nyomatékát tekintve azonban túlszárnyalja azt.

De mire megy egymással a két japán nemesacél egy 400 méteres gyorsuláson? Az alábbi videón kiderül.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/