/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Obszcén rendszámos LaFerrari a sárban – videó

2019. május 17. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Lehet, nem erre találták ki, és biztos sokan könnycseppeket morzsolnak Maranellóban, de a WTF1 rendszámos piros szuperhibrid vízben és ázott füvön dagonyázása ad valami extra élményt a csóró nézőnek. Innen is látszik, hogy a pénz nem egyenlő a kifinomult viselkedéssel.

Nem éppen a neki szánt terepre vittek egy LaFerrarit és egy Ferrari F40-est. Valahol Angliában, a szakadó esőben egy magánbirtokon járatták meg főként előbbi sportautót, nem éppen kíméletesen…

Az aszfaltminőség több helyen erősen kifogásolható, itt-ott tengernyi tócsák hömpölyögnek, és hát a csuromvizes fű sem az alacsony hasmagasságú szuperhibrid kedvenc helye, de ha már valakinek telik WTF1 (What The F*ck-1, azaz Mi A F***-1) rendszámra, akkor minden bizonnyal a 963 lóerős ágaskodó paripa szervizelésére is. A TheTFJJ YouTube csatorna feltöltőjének köszönhetően meg is nézhetjük, ahogy a milliomos tulaj nyúzza a LaFerrarit, és fájhat közben a szívünk.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/