/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Olyan lángokat köp a tuningolt Porsche 918, mint egy sugárhajtású repülő – videó

2017. szeptember 01. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Az Edo Competition egy több helyszínen és időpontban rögzített válogatásvideóval mutatja be, milyen lesz az a Porsche 918, amihez ők nyúlnak. A tuner átváltoztatta a szuperhibridet egy guruló vadászrepülővé.

Nehéz szavakkal leírni azt a hang- és képhatást, amelyet az alábbi, Edo Competition által nemesített Porsche 918 Spyder képes kelteni a gázpedál lenyomásával.

A gyári Weissach tuningcsomaggal is ellátott szuperhibrid gyorsulása 2,6 másodperc százra, amivel két tizeddel bizonyul gyorsabbnak, mint alapcsomagos társa (amelynél 40 kilogrammal könnyebb is), ami nem túl nagy különbség, azonban 300 km/óráig hajszolva már 2,1 szekundumos előnyt szed össze.

Az alábbi felvételen ráadásul közel 350 km/óráig is láthatjuk gyorsulni, míg a különböző kameraállások segítségével figyelhetjük a tűzokádó egységet munka közben, ahogy kék lángokat bocsát ki a levegőbe a kipufogókon keresztül, miközben hátborzongató hangokat hallat magából.


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/