/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Olyat gyorsul a Tesla új Roadstere, hogy leszedi az ember arcát – videó

2018. december 15. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Egy éve még az első prototípus tulajdonságain ámult a világ, mára szinte valósággá vált a Tesla tetőtlen elektromos sportautója. A Roadsterre ugyan még várni kell 2020-ig, de a cég készített egy kis étvágygerjesztő videót a gyorsulásáról. Brutális!

Alig egy éve mutatta be másodikgenerációs Roadsterének prototípusát a Tesla, amely már akkor ámulatba ejtette a nagyérdeműt, pedig még nem is kecsegtetett olyan adatokkal, mint amik mostanra körvonalazódni kezdtek.

Elon Musk, a cég alapítója és elnöke egy friss nyilatkozatában 2,1 másodperces százas sprintidőt és akár 400 km/óra feletti csúcssebességet vizionált, amely mellé akár 1000 kilométeres hatótáv is társul – köszönhetően a 200 kilowattórás akkucsomagnak – s úgy tűnik, bejön a matek, legalábbis erre utal a legutolsó videó is, melyben néhány szerencsés átélhette a vízszintes kilövés élményét.

Hogy ne legyen minden álomszerű, az elektromos csodajárgány alapára 200 ezer amerikai dollár (57,34 millió) körül alakul majd, tehát nem mindenki engedheti majd meg, hogy a garázsában pihenjen egy új Roadster.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/