/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (1) |
| Több

Óriási tempót ér el egy Lamborghinivel egy szőke hölgy – videó

2017. július 12. 10:36   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A tuningcégek egyik kedvenc sportautója a szívómotoros Lamborghini Huracán, melyet már csak két turbófeltöltővel is hihetetlen erőssé lehet bolondítani. Ha pedig adott az autó, már csak egy jó sofőr kell a rekordkísérlethez. Ez esetben egy hölgy futott hihetetlen tempót.

337 km/óra még végsebességnek sem rossz, nemhogy a 800 méteres kifutópálya végén, márpedig ekkora tempót sikerült elérnie egy lila-króm Huracánnal egy hölgynek.

A szóban forgó autó 5.2 literes V10-esére is két turbót raktak az OB Prestige nemesítő műhely jóvoltából, majd kiengedték a hosszú aszfaltcsíkra, hogy fél mérföld (804 méter) alatt elérje a bámulatos értéket, ezzel a hölgyek között abszolút rekordot autózva.

Ha pedig a rekordoknál és 800 méternél tartunk, az abszolút elsőséget egy 250 mérföldes (402 km/órás) tempót elérő Huracán tartja, amely érték még egy Bugatti Chiront is megszégyenít.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

egyember
2017-07-12 - 19:27

És mire is jó egy ilyen autó?


*/